OPPSKRIFT:
Kakebunn:
2 egg
2 1/2 dl sukker
1 1/4 dl smeltet smør
1 ts bakepulver
1 1/2 dl hvetemel
4 ss kakaopulver
Sjokolademousse:
150 g mørk sjokolade
2 dl kremfløte
1 eggehvite
2 eggeplommer
2 ss melis
1 ss kald sterk kaffe
1 pk vaniljekrem
1. Sett ovnen på 175 grader. Pisk egg og sukker stivt til eggedosis.
Tilsett smeltet avkjølt smør og mel i blandet bakepulver.
Bland alt forsiktig.
Stek i 30 min, skal være litt fuktig inni.
2. Avkjøl kakebunn i formen. Skjer løs kake fra ringen rundt formen.
Sett tilbake og smør vaniljekrem jevnt oppå.
3. Brekk sjokoladen i biter og smelt i vannbad.
Stivpisk fløte og eggehvite hver for seg.
Stivpisk eggeplommer med melis og bland inn kaffe.
4. Bland først smeltet sjokolade i eggedosis.
Vend inn fløtekrem og eggehvite.
Bre moussen jevnt over kaken.
La hvertfall stå kjølig minst 2 timer.
Må få høyre om du prøva :) Sjøl he ej berre smakt ;)
1 kommentar:
Den ser i alle fall meingo ut :)
Legg inn en kommentar